Безробітні Кіровоградщині можуть пройти навчання за професією «Продавець продовольчих товарів»

Безробітні Кіровоградщині можуть пройти навчання за професією «Продавець продовольчих товарів»

На Одещині пройде навчання за професією «Продавець продовольчих товарів»

За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у продавцях продовольчих товарів.  Роботодавці області потребують близько 90 працівників за професією «Продавець продовольчих товарів».

Якщо Ви хочете працювати за цією професією, але у Вас немає відповідного фаху – служба зайнятості готова Вам допомогти.

У червні поточного року Кіровоградський обласний центр зайнятості має можливість навчити на базі Одеського центру професійно-технічної освіти безробітних громадян професії «Продавець продовольчих товарів». Розпочинається навчання з 20 червня, термін навчання 5,5 міс.

Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Громадяни,  яких зацікавили пропозиції щодо проходження професійного навчання, можуть звертатися до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості за місцем перебування.

Слід пам’ятати, що здобувши професію, яка є актуальною на ринку праці, шукачі роботи значно підвищують власні шанси на успішне працевлаштування.

 

 

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості