До уваги жителів Смолінської громади!

До уваги жителів Смолінської громади!

26 листопада 2019 року о 17:00 в актовому залі Смолінського НВО (ДЮЦ) відбудеться благодійний концерт «Твори добро». Ціна квитка – 50 грн. Всі кошти з продажу квитків будуть передані на лікування мешканки нашого селища Швидкої Галини Артурівни.
ДЛЯ ДОВІДКИ:
Швидка Галина Артурівна проживає в селищі Смоліне. В квітні 2019 року лікарі встановили їй страшний діагноз – міслодиспластичний синдром, який перейшов в гострий лейкоз крові. Лікуючись в Україні вона пройшла 6 курсів хіміотерапії, а після лікування в Стамбулі була введена в стан ремісії з висновком лікарів – терміново необхідна трансплантація кісткового мозку від донора. В Україні подібних операцій не роблять, а в лікарні Стамбула вона коштує 97000 євро. Таких коштів родина не має.
В серпні 2019 року зібраний пакет документів, який знаходиться в МОЗ України, для того аби поставити Галину Артурівну на чергу, по програмі , яка фінансує трансплантацію органів за кордоном, але коштів не виділяють. Стан хворої постійно погіршується, на жаль, хвороба прогресує і часу чекати черги вже немає.
Тож, давайте не будемо байдужими і всі разом врятуємо життя Галині Артурівні Швидкій!!

(Карта ПриватБанка 5168745302360182 – Швидкий Артем)