Заклади культури Кіровоградщини потребують 25 працівників

Заклади культури Кіровоградщини потребують 25 працівників

Роботодавці області потребують 25 працівників для закладів культури області.

Зокрема, їх готові взяти на роботу Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького, КЗ «Кіровоградський академічний обласний театр ляльок», Кіровоградський обласний центр народної творчості, Олександрійський коледж культури і мистецтв, Відділ культури, туризму та культурної спадщини Долинської РДА та ін.

Так, роботодавці нашої області пропонують роботу за такими посадами: завідувач трупи, методист, керівник гуртка, керівник музичний, директор (начальник, інший керівник) підприємства, редактор, режисер, Завідувач відділу пам’яткоохоронної справи, завідувач клубу та ін.

Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (4173 грн.) до 6455 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до посади, стажу роботи та необхідним рівнем освіти.

Комунальний заклад «Кіровоградський академічний обласний театр ляльок» потребує педагога-організатора, машиніста сцени та звукооператор. До Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького потрібні режисер-постановник, концертмейстер, завідувач трупи, артист оркестру (духового, естрадного, народних інструментів, симфонічного та ін.), актор (заклади культури та мистецтва), машиніст сцени, водій автотранспортних засобів, майстер та слюсар-сантехнік.

Серед районів, у яких потрібні працівники до закладів культури –Благовіщенський, Долинський, Знам’янський, Кропивницький, Олександрійський райони Кіровоградської області.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.