Шановні жителі Смолінської ОТГ!!

Шановні жителі Смолінської ОТГ!!

З метою врахування думки громадськості щодо визначення перспективних напрямків економічного та соціального розвитку об’єднаної територіальної громади, у зв’язку з необхідністю проведення громадського обговорення проекту Стратегічного плану розвитку Смолінської ОТГ, просимо Вас ознайомитися з проектом Стратегічного плану розвитку громади та внести свої пропозиції та зауваження до нього.


Ознайомитися з проектом плану в електронному вигляді можна на офіційному веб-сайті громади, в мережі Фейсбук на сторінці Смолінської селищної ради; в друкованому вигляді – у адмінбудівлях Смолінської селищної ради та колишньої Березівської сільської ради.
Скриньки для пропозицій та зауважень розміщені у Смолінській селищній раді та колишній Березівській сільській раді. Також можна вносити свої пропозиції та зауваження із зазначенням своїх контактів за електронною адресою: investsmolino@gmail.com. Зауваження та пропозиції просимо залишати до 6 травня 2019 року.
Публічні обговорення проекту Стратегічного плану розвитку Смолінської ОТГ відбудуться 17 травня 2019 року об 11 годині у приміщенні Смолінської селищної ради.
Просимо всіх бажаючих відвідати захід!