Шановні жителі Смолінської ОТГ!

Шановні жителі Смолінської ОТГ!

У травні-червні 2019 року дослідницька компанія Іпсос, в рамках програми DOBRE буде проводити дослідження громадської думки. Це дослідження дозволить краще оцінити ситуацію щодо думки громадян на початку співпраці з програмою, виміряти рівень підтримки мешканцями ОТГ процесу децентралізації, визначити, як громадяни оцінюють ефективність органів місцевого самоврядування, оцінити їхню задоволеність якістю місцевих послуг та рівень поінформованості щодо наявних можливостей брати участь в управлінні громадою, а також готовність активно долучатись до розвитку громади.В період реалізації цього дослідження будуть проводитися особисті інтерв’ю з місцевими жителями з використанням планшета. Результати дослідження будуть використані з метою удосконалення заходів Програми та стратегій їх впровадження в інтересах ОТГ.
Участь у дослідженні є цілком конфіденційною та добровільною, а всі дані будуть використані в узагальненому вигляді і жодні ідентифікаційні дані не будуть повідомлятися чи розкриватися.
Тож, шановні жителі громади! Селищна рада просить Вашого сприяння у проведенні дослідження. Віднесіться, будь-ласка, до цієї події з розумінням. Адже Ваша думка для нас дуже важлива!